29.11.2020.

12:20

Foto:

Zabava

(FOTO) NOGE DO PLAFONA! Šeron Stoun pozirala u BODIJU i pokazala ZAVIDNU LINIJU!

Glumicu Šeron Stoun (62) proslavila je čuvena scena u filmu 'Niske strasti' kojim je osvojila publiku, ali i prestižnu nagradu Zlatni globus. Danas, u 63. godini, i dalje pleni svojim izgledom. 

Šeron je ovog puta objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom bodiju i košulji, a kombinaciju je upotpunila žutim cipelama.

- Moj prijatelj i briljantni stilista poslao mi je ovo danas. Ne samo da sam zaprepašćena, već sam i zahvalna što se bavim modelingom u 62. godini. Hvala svima koji su me angažovali ove godine - napisala je glumica. 

Njeni pratitelji ne mogu da veruju kako i u sedamdesetim Šeron izgleda poput top modela. 

- Kakvi su to geni? Odlično održavaš svoje telo. Tebe je majka priroda nagradila, podsećaš me da starenje može da bude odlično. Postidela si i tinejdžerice - pisali su joj. 

Šeron je inače 2001. u dobu od 43 godine doživela moždani udar i njena se karijera raspala. Potom je usledio finansijski krah i raspao joj se brak. Zbog toga se borila i s prihvatanjem sopstvenog tela i starenja.

- Niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i što je potrebno za oporavak. Meni je trebalo oko sedam godina - rekla je glumica jednom prilikom za strane medije.

MALO KO ZNA DA JE MARIJA EGELJA BILA U VEZI SA OVIM ZADRUGAROM! Javno otkrio sve DETALJE njiihove ljubavi - zašto su RASKINULI pogledajte OVDE.

(FOTO) DAME U BIKINIJU! Elizabet Harli i njena SESTRA pobrale sve same KOMPLIMENTE,  a detalje potražite OVDE.

Tagovi:
Glumica foto lepota Holivud Žena moda moždani udar Šeron Stoun Godine noge poznati nega bodi košulja