22.12.2020.

10:30

Foto:

Zabava

GLEDALA JE KAKO JOJ MAJKA UBIJA OCA! Ova FATALNA PLAVUŠA zaludela je ceo svet, a JEZIVE DETALJE o njoj sigurno NISTE ZNALI

Naime, otac Šarliz Teron je bio alkoholičar, a jedne stravične noći 1991. godine upao je naoružan u sobu u kojoj su bile glumica i njena majka.

 - Moj otac bio je toliko pijan da je jedva hodao kada je ušao u kuću s pištoljem. Moja majka i ja smo se naslonile na vrata spavaće sobe kako bismo ga sprečile da uđe. A onda je on tri puta zapucao kroz vrata. Nijedan metak nas, na sreću, nije pogodio, to je bilo čudo. Ubila ga je u samoodbrani kako bi nas spasila -  ispričala je glumica za NPR.

Informer

Lepa južnoafrička glumica je objasnila zbog čega protiv njene majke nikada nije podignuta optužnica, te je dodala da se ne usteže da govori o tom strašnom događaju.

 - Ne stidim se da govorim o tome jer mislim da što više pričamo o takvim stvarima, više shvatamo da u tome nismo sami. Moja priča je priča o odrastanju s zavisnikom i onome šta to učini osobi. Naravno da želim da se ta noć nije nikad dogodila. Ali, to je, nažalost, ono što se događa kada ne rešavate te probleme u korenu -  zaključila je Oskarovka.