16.01.2021.

15:50

Foto:

Zabava

DŽENIFER LOPEZ BEZ FOTOŠOPA! Evo kako stvarno IZGLEDA /FOTO/

Naime, pevačica je objavila dve fotografije na društvenoj mreži Instagram - jednu u kupaćem kostimu, a drugu u zimskoj jakni, pa je napisala ironičan komentar.

"Kako je prošla nedelja počela… A evo kako se ova odvija", našalila se Lopezova.

Na prvoj fotografiji slavna pevačica je pokazala svoje čuvene obline i prisetila se odmora na ostrvima Turks i Kaikos, koje je posetila prošle nedelje.

Informer

Džej Lo na Instagramu

Ona je objavila sliku na kojoj pozira u zelenom jednodelnom kupaćem kostimu u kom je istakla svoje zanosne obline - uzak struk i široke kukove, kao i grudi koje su se nazirale u veoma dubokom dekolteu. U prvom planu su bile njene noge, a svi su gledali u njene zategnute butine i oduševili se time u kakvoj je formi pevačica koja je nedavno kročila u 6. deceniju života.

FOTOGRAFIJE POGLEDAJTE NA OVOM LINKU

No drugi pratioci kažu da su već videli slične fotografije sa plaže na kojima se vidi da pevačica ipak nije toliko savršena i da ima mane, kao i sve druge žene.

Na fotografijama koje su slikali paparaci vidi se da Džej Lo uprkos treninzima ima opuštenu guzu, celulit na butinama i višak kože, a fanovi kažu da često fotošopira i "pegla" slike.

Džej Lo je na novoj "ispeglanoj" fotografiji vezala kovrdžavu kosu u punđu, a na licu je nosila providne naočare za sunce. Na objavi je prikupila 2,2 miliona lajkova, dok je na Instagramu prati 138 miliona pratilaca.