17.01.2021.

10:42

Foto:

Zabava

Samo preko veze! 'Kako bih PRIHVATILA neku ULOGU moram da SPAVAM sa SCENARISTOM!' /VIDEO/

Oskarovka Gvinet Paltrou (48) pre više od četiri godine rekla je kako je glumački svet više ne zanima te je uzela pauzu, ali je sada prihvatila novu ulogu. Glumica je u razgovoru sa supermodelom Naomi Kempbel otkrila koji su uslovi povratka glumi.

- Morala bih da spavam sa scenaristom - rekla je Paltrou. Naime, njen suprug, scenarista i producent Bred Falčuk (49) je angažovao u svom novom projektu.

- Uglavnom je to razlog. Ako moj suprug nešto napiše i želi da ja glumim, onda ću pristati - rekla je Gvinet. Projekt koji je prihvatila je Netfliksov serijal 'Političar'. 

Vrhunac karijere dosegnula je krajem prošlog veka kada je osvojila Oskara za ulogu u filmu 'Zaljubljeni Šakespir'. Ipak pravi uspeh postigla je sa sopstvenim brendom Goop. Osmislila je bizarne proizvode poput sveće s mirisom ženskog polnog organa i vibratora oblikovanog prema partnerovim dimenzijama. Zbog takvih proizvoda njena firma sada vredi milione.

- Kada sa 26 godina pogodite srž, a ujedno ste osoba koja uvek teži nečemu boljem i zapravo ne volite toliko glumu, normalno je da počnete da razmišljate šta zaista želite u životu. Nisam mislila da je gluma bezvredna, ali počela sam da se pitam ko bih zaista trebala da budem  - rekla je Paltrou.

Kaže kako gluma s vremenom izgubi svoju privlačnost budući da ste stalno pod medijskim reflektorima. 

- Nije lako kada svaki vaš prekid dođe na naslovnice, a svakodnevno ste kritikovani zbog onoga što ste rekli ili obukli - rekla je.

BOGINJA LJUBAVI! Rijana u crvenom LATEKSU i ČIPKI najavljuje Dan zaljubljenih! /VIDEO/

Ovi FILMOVI su dobri za ZDRAVLJE! Uživajte, MRŠAVITE i jačajte IMUNITET!