17.01.2021.

12:23

Foto:

Zabava

Bela Torn stala u ODBRANU glumca: 'Nema šanse da je KANIBAL, poruke su LAŽNE!'

Bela Torn je podelila na svom Instagram storiju njegovu fotografiju uz koju je napisala da nema šanse da je Armi Hamer kanibal.

- Iskreno ne mogu ovo da verujem... Ljudi su ludi da lažiraju ovo. Ovaj jadnik i njegova deca... Ostavite njega i njegovu porodicu na miru. Nema šanse da je kanibal - napisala je 23-godišnja glumica Bela Torn tim povodom.

- Takođe, milion lažnih skrinšotova kruži internetom - dodala je.

Da, podsetimo, bivša Armijeva devojka Kortni Vučeković nedavno je otkrila kako joj je glumac, dok su bili u vezi, rekao da bi voleo da je izroštilja i pojede.

"Ja sam sto odsto kanibal. Želim da te pojedem", "Moram da popijem tvoju krv", "Ti samo živiš da bi se pokorila i bila moj rob. Odsekao bih ti jedan nožni prst i držao u džepu, tako da uvek imam deo tebe u svom vlasništvu", samo su neke od poruka koje joj je slao.

Hamer je svoje grube sklonosti prvi put javno objavio u Plejbojevom intervjuu 2013. godine.

- Sviđa mi se hvatanje za vrat i kosu i sve to. Ali onda se venčate i vaši apetiti se promene. Mislim, ne možete svoju ženu da vučete za kosu - rekao je tada, ali je kasnije tvrdio da je bio pijan tokom intervjua i da se ničega ne seća.

Hamer je zbog trenutnog skandala pauzirao i snimanje filma sa Dženifer Lopez

- U svetlu opakih i lažnih napada na mene, ne mogu mirne savesti sada da ostavim svoju decu na četiri meseca kako bih snimao film u Dominikanskoj Republici. Lajonsgejt me podržava u ovome i zahvalan sam im na tome - kazao je glumac za Page Six.

Samo preko veze! 'Kako bih PRIHVATILA neku ULOGU moram da SPAVAM sa SCENARISTOM!' /VIDEO/

BOGINJA LJUBAVI! Rijana u crvenom LATEKSU i ČIPKI najavljuje Dan zaljubljenih! /VIDEO/