09.02.2021.

14:46 >> 14:59

Foto:

Zabava

NOVI ŠOK! TUKLI SU ME, ZURILI U MOJE GOLO TELO! Poznata STARLETA progovorila o NASILJU koje je pretrpela

Ona je tom prilikom spomenula i nasilje koje joj je dogodilo, a zbog naboja emocija je i zaplakala.

- Moje ime je Paris Hilton, ja sam preživela instituciono zlostavljanje i danas govorim u ime stotine hiljada dece, koja su trenutno u ustanovama širom Amerike - rekla je u svom svedočenju.

Paris su roditelji poslali u internat u pokušaju da je odvrate od partijanja i tinejdžerskog bunta. Školarina je za takvu ustanovu, za godinu dana koštala oko 300.000 dolara.

- Poslednjih 20 godina sam imala noćne more, gde me dva stranca kidnapuju u toku noći, svlače do gole kože, pretresaju i zaključavaju u ustanovu. Volela bih da mogu da vam kažem da je to proganjanje noćnih mora bio samo san, ali nije. -

Hiltonova tvrdi da su je članovi osoblja tukli, terali da koristi nepoznate pilule, gledali je dok se tušira i slali u samicu bez odeće, za kaznu.

- Sa 16 godina, kao dete, osećala sam njihove prikovane oči, dok zure u moje golo telo. Bila sam samo dete i osećala sam se napastvovano svaki dan. -

Hiltonova takoće kaže da su decu u Provo Kenjon školi vezivali, bacali na zid, davili i seksualno napastvovali redovno.

- Još uvek mi je strašno da govorim o nečemu tako ličnom. Ali ne mogu da idem na spavanje noću, znajući da tamo ima dece koja proživljavaju isto nasilje kao ja i mnogi drugi koji su kroz to prošli, a ne trebate ni vi - rekla je Paris.