19.02.2021.

14:10

Foto:

Zabava

ZAVRŠNI UDAR NA BAKINGEMSKU PALATU! HARI I MEGAN I ZVANIČNO NAPUSTILI KRALJEVSKU PORODICU, kraljica slomljena!

Kraljica je danas rekla da je "rastužena" nakon što su njen unuk i vojvotkinja od Saseksa danas potvrdili da se neće vraćati kao radni članovi kraljevske porodice.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dali su otkaz kao stariji kraljevski članovi u martu 2020. godine da bi zaradili svoj novac u SAD-u, gde su potpisali ugovore sa Spotifaiom i Netfliksom koji se procenjuju na više od 100 miliona funti.

Odlazak sa pozicije aktivnog člana kraljevske porodice takođe znači da par, koji sada živi u vili vrednoj 11 miliona funti u Kaliforniji, neće moći da imaju privilegije koje imaju ostali članovi porodice.

Ova odluka dolazi dok se Harijev deda, vojvoda od Edinburga nalazi na lečenju u bolnici Kralj Edvard VII u Londonu, a doneta je nakon razgovora princa Harija i članova kraljevske porodice.

Princ Hari i njegova supruga Megan objavili su u nedelju da očekuju svoje drugo dete.

Portparol Bakingemske palate rekao je danas da je kraljica potpisala potvrdu o odstupanju iz službe kraljevske porodice, a Hari i njegova porodica biće lišeni svih počasnih vojnih imenovanja i kraljevskih pokroviteljstava.