01.03.2021.

08:45

Foto:

Zabava

SVAKU NJENU PESMU SMO OBOŽAVALI! Prva pevačica Magazina odselila se u Ameriku, EVO KAKO DANAS IZGLEDA I ČIME SE BAVI! /FOTO/

Iako je rođena u Hrvatskoj, njeni roditelji Vera i Boro su poreklom makedonske nacionalnosti. Pevačica Magazina je bila u periodu od 1983. do 1990. Zajedno su snimili ukupno sedam albuma, a pesme u njenom izvođenju se pojavljuju i na brojnim kompilacijskikm albumima.

Ljiljana je iz Jugoslavije otišla početkom 1990-ih I danas živi u kalifornijskom gradu San Pedru.

Godine 1996. je za Kroacija Rekords snimila svoj debi solo album “Let”.

O danima kada je krenula u “beli svet” kaže:

“Čak i kad sam otišla, meni su prve tri godine koferi bili spakovani, spremni da se vratim kući, međutim sticajem okolnosti pronašla sam bend koji mi se dopada, muža, postala sam mama...

Informer

Zadovoljna je i srećna žena kojoj ništa ne nedostaje. Kad se priseća razdoblja s Magazinom na njega gleda pozitivno: “Publika mi uvek nedostaje kao i dragi ljudi s posla!”Unazad neko vreme, vredno radi i snima nove pesme koje čekaju prve reakcije prijatelja i saradnika. Vodi miran, staložen život, ima veliki vrt, životinje.

Fanovi Magazina pamte je po pesmama “Tamara”, “Kokolo”, “Piši mi”, “Ti si želja mog života”, “Tri sam ti zime šaptala ime” i mnogim drugim.