08.03.2021.

09:30

Foto:

Zabava

PRINC HARI SE U MEGAN ZALJUBIO GLEDAJUĆI JE U SERIJI! Evo kako im je izgledao prvi ljubavni sastanak!

Megan i Hari napustili su britansku kraljevsku porodicu u martu 2020. godine, a odmah nakon što su se preselili u Kaliforniju, počele su i brojne optužbe na njihov račun.

Od trenutka kad se udala za princa Harija Megan Markl je pod lupom javnosti, a detalji ove ljubavne priče i te kako intrigiraju javnost.

Romansa Megan Markl i princa Harija svakako je bila iznenađenje ne samo za britansku kraljevsku porodicu, već i za čitav svet, ali i svojevrsna revolucija, s obzirom da je reč o prvoj tamnoputoj dami koja je postala deo dinastije Vindzor.

Takođe, Veliku Britaniju je uzdrmala i činjenica da je ona Amerikanka, i to razvedena iz "običnog" staleža, a tamošnji narod još uvek se seća 1936. godine i abdikcije princa Edvarda koji se prestola odrekao zbog "raspuštene" Amerikanke Volis Simpson.

Megan i Hari upoznali su se na sastanku naslepo koji je ugovorila njihova zajednička prijateljica 2016. godine, a nakon samo dva susreta par je rešio da zajedno otputuje u Bocvanu, gde se ljubav rodila i strasti se rasplamsale.

- Sigurna sam da su tamo isplanirali svoje venčanje i veridbu. Afrika jednostavno ima takav efekat na ljude. Kada se vratila s putovanja, Megan mi je pokazala njihove fotografije i bilo je očigledno koliko se vole - opisala je drugarica Megan Markl, Neltorp-Kaun.

Veridba se dogodila u novembru 2017. godine, a venčanje, koje je usledilo posle šest meseci, gledao je i komentarisao ceo svet.

Zanimljivo je da su se u javnosti pojavile i informacije o tome kako je riđokosi Britanac zapravo zapazio Megan daleko pre ovog sastanka i to na malim ekranima, pa da je navodno prijateljima na pitanje ko je za tebe idealna žena odgovorio sa: "Megan Markl iz serije 'Suits'".