09.03.2021.

10:56

Foto:

Zabava

KADA SU SE KAMERE ISKLJUČILE OPRA JE SAZNALA NEŠTO STRAŠNO: Hari mi je otkrio detalj O KOM CEO SVET PRIČA - KOME JE SMETALO DA LI ĆE SE RODITI TAMNOPUTO DETE?!

Dan nakon što je intervju prikazan u Americi, ceo svet se digao na noge, a Opra Vinfri je priznala kako joj je princ Hari kada su se kamere ugasile pojasnio da ni kraljica Elizabeta, ni njen suprug Filip nisu bili ti koji su dovodili u pitanje koje će boje kože biti njegov sin, prenosi BBC.

Mnogima je upravo Harijev deda, 99-godišnji princ Filip prvi pao na pamet kada je Megan priznala ovo neprijatno iskustvo koje je otvorilo temu borbe s rasizmom i to na Dvoru. Ova pretpostavka se pojavila jer su Filipa i ranije optuživali za neprimerene izjave, koje su zvučale rasistički. 

Vinfri je danas za CBS News izjavila da joj je princ Hari "nije direktno rekao ko je bio deo tih razgovora". 

- Nije mi otkrio ko je izneo taj rasistički komentar, ali je želeo da bude siguran u to da sam shvatila da to nikako nisu bili njegovi baba i deda - rekla je Vinfri. 

Informer

Megan Markl

Kada su je pitali za detalje, Vinfri je rekla da je taj deo odgovora pokušala da dobije i sa uključenom i sa isključenom kamerom, ali je princ odbio.