Autor: Informer.rs

10.03.2021.

15:15

Foto:

Zabava

MEGAN JE BILA OPSEDNUTA BRITANSKOM KRALJEVSKOM PORODICOM! Drugarica vojvotkinje OTKRILA: Priča da nije znala ko je princ Hari, želi da bude nova princeza Dajana!

Od trenutka kad se udala za princa Harija Megan Markl je pod lupom javnosti, a detalji ove ljubavne priče i te kako intrigiraju javnost.

Megan i Hari upoznali su se na sastanku naslepo koji je ugovorila njihova zajednička prijateljica 2016. godine, a nakon samo dva susreta par je rešio da zajedno otputuje u Bocvanu, gde se ljubav rodila i strasti se rasplamsale.

Informer

Ukoliko je ovo bila laž, ona navodno nije jedina izgovorena u intervjuu — Megan je rekla da nije znala ko je princ Hari kad ga je tek u poznala i da ga nije "guglala", dok njena drugarica iz detinjstva Ninaki Pridi tvrdi da je Megan bila opsednuta britanskom kraljevskom porodicom tokom odrastanja, a čuvena je njihova zajednička fotografija iz tinejdžerskih dana na kojoj poziraju ispred Bakingemske palate.

- Ona želi da bude nova princeza Dajana - rekla je Ninaki Pridi.

- Kraljevska porodica ju je fascinirala. Imala je jednu od knjiga princeze Dajane na polici, čak i kad je bila udata za Trevora rekla mi je da želi da ode u London na mesec dana… Nisam šokirana, čak ni iznenađena što čujem za nju i princa Harija. Volela je film "Princezini dnevnici", o običnoj devojci koja postaje deo kraljevske porodice. Jako joj se dopadala ta ideja - govorila je Ninaki nakon što se saznalo za Meganinu vezu sa Harijem.