20.05.2021.

08:15

Foto:

Zabava

BILA JE RAJ ZA OČI SVAKOG POSMATRAČA, A ONDA SE UPROPASTILA PLASTIČNIM OPERACIJAMA! Glumica za kojom su muškarci uzdisali se UPROPASTILA!

Ipak, odlučila je da izađe iz sigurnosti svog doma, a paparaci nisu propustili priliku da zabeleže taj retki trenutak.

Lara je izašla u šetnju gradom, a sa sobom je nosila sportski ranac, crvenu jaknu i udobne pantalone. Na očima je nosila naočare, ali nisu bile dovoljno velike da joj prekriju lice, koje ipak izgleda malo bolje nego prethodnih godina.

Lara se u javnosti pojavila jednom 2018., a strani mediji tvrde da je u rukama tada držala flašu žestokog pića dok je vozila automobil, a sve do pre nekoliko dana nije bilo ni traga ni glasa od nje tokom čitavog lokaduna.

Podsetimo, danas 51-godišnja glumica popularnost je stekla ulogom u seriji Tvin Piks. Imala je dvadeset godina kada je dobila ulogu Done i svi su odmah primetili plavooku Laru koja je zračila seksepilom. Postala je seks-simbol devedesetih i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga u filmovima poput „Ljudi u crnom“ i „Sreća“, ali ništa nije ostavilo traga kao uloga Done. U medijima se više pisalo o njenom ljubavnom životu i estetskim zahvatima koji su joj uništili prirodnu lepotu.

Tokom snimanja Tvin Piksa bila je u vezi s Kajlom Meklahanom i zbog njihove ljubavne veze čak su menjali i scenarij. Početkom 2000-ih na njen šarm i lepotu pao je i Džek Niklson, a nakon ljubavnog kraha veze sa 33 godine starijim glumcem, Lara je postala zavisna od estetskih zahvata koji su potpuno izobličili njeno lice i učinili je neprepoznatljivom.

Glumica se nije mogla da se nosi s prirodnim procesom starenja i pokušala je da ga uspori, ali efekt je bio sasvim suprotan i sada pripada onoj grupi holivudskih glumica koje su očigledni primer kako odlasci pod nož mogu da unište prirodnu lepotu. Estetski hirurzi kažu da je glumica operisala nos i preterala s filerima koje još uvek koristi i koji su joj izobličili lice.