29.05.2021.

14:44 >> 14:45

Foto:

Zabava

Slavna glumica O HONORARU za ulogu u 'NISKIM STRASTIMA': NISAM MOGLA da kupim ni HALJINU ZA OSKARA!

Šeron Stoun je opisala da je nakon filma 'Niske strasti' bila u 'limbu'. S jedne strane, preko noći je postala zvezda, ali s druge strane nije imala novca.

Šeron nije otkrila koliko tačno je zaradila od filma, ali je najbolja pretpostavka otprilike 500.000 dolara. Dok bi nekima to bilo pravo bogatstvo, u poređenju s 14 miliona dolara koje je za glavnu mušku ulogu u istom filmu dobio Majkl Daglas (73), Šeron nije bila oduševljena. Glumica takođe tvrdi da je Daglas dobio i procenat zarade filma, a ona ne.

- Nisam zaradila dovoljno novaca ni da kupim haljinu za dodelu Oskara - priznala je glumica.

Takođe je ispričala kako joj je bilo neobično to što je odjednom postala slavna. Tvrdi kako su se neki penjali na njen automobil, a da joj se dogodilo i da za njom na ulici trči i proganja je 30-ak ljudi.

- U petak ti si ti, a u utorak si Bitlsi - opisala je glumica svoje iskustvo.

Kaže kako nije mogla da priušti privatne telohranitelje i da je prvi put takvu 'ludnicu' iskusila tokom filmskog festivala u Kanu 1992. godine. Kad je došla u hotel nakon projekcije filma, otkrila je kako joj je ukradeno sve iz sobe, pa čak i četkica za zube i kontaktna sočiva.

- Telohranitelji su morali da improvizuju i uz pomoć osoblja hotela napravili su krug oko mene i moje dve prijateljice. Probali su da nas sprovedu kroz predvorje hotela. Bilo je toliko puno ljudi, stotine njih, koji su poludeli i gurali nas - rekla je Šeron.

Glumica je priznala da je bila uplašena do te mere da je svog kiropraktičara pitala da li poznaje nekoga poznatog ko bi mogao da joj pomogne i objasni joj kako da se nosi sa slavom. Istog dana kontaktirala je Širli Meklejn (87), koja je pozvala na večeru.

- Jele smo s poslužavnika na podu pored njenog kamina. Trebala mi je ta prizemnost i neko ko me razume. Nije mi dala specifične savete, ali mi je ispričala šta se dogodilo njoj i kako je to bilo - rekla je Šeron Stoun.