06.06.2021.

14:39 >> 14:40

Foto:

Zabava

Najbolje UNOVČENI erotski KLIP IKADA! Kim Kardašijan rekla ZAŠTO je nastao njen 'ČUVENI SNIMAK'!

Kim Kardašijan je ispričala kako je osećaj koji je imala bio razlog za njen erotski snimak sa bivšim dečkom Rejem Džejem - ali da su joj njene rijaliti TV serije pomogle da se "izbori" sa skandalom koji je usledio nakon toga.

Mama četvoro dece progovorila je o pravljenju snimka 2002. godine, koji je objavljen 2007. godine, malo pre prikazivanja prve epizode ​​porodične TV emisije "Keeping Up With The Kardashians" (KUVTK) .

Fanovi serije prethodno su videli Kim kako govori svojoj starijoj sestri Kortni Kardašijan da je dopustila da je bivši snima "jer je bila erotski uzbuđena i osećala je veliku želju da to uradi".

Nagoveštavajući da je serija dobila na popularnosti, jer je baš tada trebalo da se emituje, a film je postao viralan, Kim je rekla za "Los Angeles Times":

- Snimanje emisije nam je na neki način pomoglo da se bavimo neprijatnim temama, umesto da ih stavimo pod tepih - pa dodala:

- Na kraju, uvek sam bila otvorena i iskrena i želela sam da podelim sve kroz šta sam prolazila. Nisam htela da se suzdržavam.

Kim je u to vreme radila kao lični asistent pevačice Brendi i Paris Hilton. Kompanija za zabavu za odrasle "Vivid" navodno je platila milion dolara za snimak i Kim ih je kasnije tužila.

Izvršni producent serije KUVTK-a Farnz Farjam takođe je razgovarala sa publikom da bi otkrila da li je Kim "u problemu" zbog puštanja snimka. Dodala je:

- Sećam se da se Kim sukobila oko toga, jer je mrzela sve što se događalo oko snimka. Svi smo razgovarali o tome, i uskočili smo sa obe noge u prvu epizodu. Tako je publika mogla da ih upozna na mnogo dubljem nivou u odnosu na ono što je bilo u naslovima tabloida.

U međuvremenu, Rej Dži se pojavio u britanskom Velikom Bratu za slavne 2017. godine i govorio o svojoj slavnoj bivšoj i još poznatijem snimku.