14.06.2021.

12:30

Foto:

Zabava

PODGREJANE STRASTI! Anđelina uslikana pred zgradom BIVŠEG MUŽA sa FLAŠOM VINA! /FOTO/

Glumica Anđelina Džoli (46) uslikana je kako ulazi u zgradu svog bivšeg supruga, britanskog glumca Džonija Li Milera (48), a uveliko se priča da su se njih dvoje pomirili.

Zvezda je izašla iz automobila ispred njegovog doma u Bruklinu. U jednoj ruci je imala torbu, dok je u drugoj nosila bocu skupocenog pića. Nakon što su je paparaci uslikali ispred kuće bivšeg supruga, strani mediji pišu da se pored Dženifer Lopez i Anđelina vratila bivšoj ljubavi sa kojim je bila pre skoro 25 godina.

- To je čovek za kojeg ću da se udam, pa se treba malo žrtvovati da bi veza bila zaista posebna - rekla je svojevremeno Angelina. Priznala je tada novinarima da su razmišljali i o mogućnosti da se ne venčaju odmah, nego da neko vreme budu vereni, budući da je ona zbog posla morala da ostane u Los Anđelesu, a on je morao da se vrati Veliku Britaniju, ali su se ipak venčali.

Bračna idila nije trajala dugo, pa su se 18 meseci kasnije razlišli, a brak je okončan 1999. godine.

- Nema žaljenja, brak nije uspeo, ali smo ostali dobri prijatelji - rekla je Anđelina, a Miler je čak glumio u njenom rediteljskom prvencu "U zemlji krvi i meda".

Tagovi:
foto Anđelina Džoli romansa bivši poznati Džoni Li Miler