28.06.2021.

09:43

Foto: ATA Images

Zabava

EKSKLUZIVNI PAPARACO! TRUDNA MIRKA VUČE KOFERE, A ASFALT PRŽI! Evo ko je lepu GLUMICU sačekao na aerodromu!

Mirka je u posetu fudbaleru otišla pre nekoliko dana sa sinovima Andrejom (10), Mihajlom (7) i ćerkom Adrijanom (8). Ekipa Informera uslikala je lepu glumicu čim je sletela iz Larnake.

Porađa se u Beogradu

Vasiljevićevoj, iako je u petom mesecu trudnoće, nije bilo teško da sama vuče svoje kofere po aerodromu "Nikola Tesla". A prtljaga je bilo baš dosta! Srećom, u pomoć joj je priskočila majka Mirjana, koja ju je dočekala po sletanju.

Unuci su baki odmah potrčali u zagrljaj, a zatim su svi zajedno krenuli ka automobilu, koji je bio parkiran ispred zgrade aerodroma.

Poznatu glumicu prepoznali su i slučajni prolaznici, koji su komentarisali da nikad lepše nije izgledala! Bez obzira na to što je četvrti put trudna, Mirka je sačuvala vitku liniju, a crne uske pantalone istakle su joj trudnički stomačić. Kako saznajemo, Mirka i Vujadin čekaju ćerkicu, a glumica će se poroditi u Beogradu da bi bila bliža porodici, koja će joj pomagati oko bebe, ali i ostale dece.

- Volela bih da Vujadin i ja dobijemo još jedno dete, a posebno bih se radovala da bude devojčica. Želim da ćerka malo smanji muške igre u kući i da ja imam više partnera za ženske igrice. Zaboravila sam kako je imati bebu, jer moj najmlađi sin ima sedam godina - kazala je Vasiljevićeva.

Mirka: Vujadin bi da
se venčamo, ali ja kočim

Mirka i Vujadin i dalje nisu venčani, a glumica priznaje da je ona kriva za to:
- On to želi i forsira, ali ja kočim. Naravno da i ja hoću da se venčamo, ali mi sve to sada deluje veoma komplikovano. Nas dvoje smo zajedno već 12 godina i sigurno ćemo praviti svadbu, samo još ne znamo kada.