01.07.2021.

15:47

Foto:

Zabava

KOMŠIJE OTKRILE KAKO SE MLADEN I DEA PONAŠAJU PRIVATNO! Voditeljka ovakva odlazi u prodavnicu - PONEKAD SE POLJUBE NA ULICI...

Susedi poznatog para ističu kako skladniji par još uvek nisu videli. Da je njihova ljubav jaka, svedoči i to što se svakodnevno mogu videti kako se drže za ruke i razmenjuju nežnosti na ulici.

"Skladniji par još uvek nismo videli u našem komšiluku. Mislila sam da svoju ljubav foliraju samo preko televizora, ali to nije istina. Njih dvoje su tako lep i skladan par, dugo nisam videla da tako jedno drugo gledaju sa puno ljubavi. Razmenjuju nežnosti na ulici, padne i po koji poljubac, a stalno se drže i za ruke. Kako je Dea nakon nesreće imala problema sa rukom, Mladen je uvek bio tu za nju da joj pomogne. Donese i odnese ono što treba, sam vuče kese iz prodavnice, imao je mnogo razumevanja kada je Dea u pitanju", rekla je komšinica iz zgrade, dok njena drugarica ističe kako se voditeljka uvek javi.

"Nekoliko puta sam razgovarala sa njom na ulici. Uvek je zastala koliko god da je u tom trenutku žurila. Razmenimo koju rečenicu i mogu slobodno reći da prijatniju osobu nisam upoznala. Ko god kaže nešto ružno za nju i Mladena znajte da je ljubomoran, a takvih je u današnje vreme mnogo", govori komšinica iz susedne zgrade.

Informer

Prodavačica iz obližnjeg marketa pak ističe da voditeljka neretko u prodavnicu dolazi nesređena, u staroj odeći i bez trunke šmunke.

"Često dolazi ovde kod nas da pazari. Vidimo je bez šminke i u staroj odeći. Nema problem ni da u papučama na brzinu dođe i pazari ono što joj treba. Ne mari na da li ima rupicu na nekoj staroj majici, niti da li je bez šminke. Sviđa mi se što je opuštena i pleni izgledom kako god. To je pohvalno za ženu. A ne kada mi u radnju dođu pevačica sa visokim štiklama i ful našminkane", rekla je ona.