28.07.2021.

10:58

Foto: printscreen Instagram simovicnatalija

Zabava

VODITELJKA SMRŠALA 7 KG ZA KRATKO VREME, EVO KAKO! "Korona me je upropastila, a onda sam OTKRILA OVO I DOVELA LINIJU U RED"

Voditeljka Natalija Simović kaže da je smršala zahvaljujući masažama i zdravoj ishrani. Domaćica popularne emisije "DNK", koja se emituje na Pinku,  priča za Hit da je tokom pandemije koronavirusa nabacila sedam kilograma, koje je brzo uspela da skine.

- Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja, naročito tokom policijskog časa. Kada sam videla da iz svog konfekcijskog broja 36, odnosno veličine "S" polako ulazim u "M", rekla sam sebi da moram da stanem i povedem računa o ishrani - priča voditeljka i dodaje da se prvo okrenula masaži:

57 kg imala je Natalija

50 kg sada ima Natalija

- Krenula sam na ručne masaže, odnosno limfne drenaže koje pomažu da se izbaci višak tešnosti iz organizma. Važno je da se izabere dobar maser jer je to složena masaža, ne može da je radi svako. Preporučila bih je svima, naročito ženama jer za razliku od muškaraca više gomilamo tečnost u telu. Uz to sam pila i jedan ceđeni limun na litar vode, kao i zeleni čaj.

Natalija kaže da je pored toga vodila računa o ishrani.

- Odrekla sam se belog hleba. Za doručak jedem prepečen raženi hleb i kuvana jaja ili čeri paradajz. Za ručak preferiram teleću ili riblju čorbu. Večeru bi trebalo svi da izbacimo, ali meni to ne polazi za rukom. Tako da u to vreme jedem ribu ili neku salatu sa tunjevinom ili grilovanom piletinom. Takođe, biftek salate su odlične - priča Simovićeva.

Naša sagovornica kaže da nema naviku da jede grickalice, već umesto toga konzumira orašaste plodove.

- Nikada kod kuće nemam čips, grisine ni smoki, ali zato uvek imam lešnik, badem, indijski orah, brusnice i suvo grožđe. Od toga napravim miks koji mi stoji u nekoj činijici i uzimam po šaku dnevno. Zdravo je za creva i želudac, a zasiti me između obroka - završava priču Natalija Simović. 

Ovo jede voditeljka Natalija Simović

 

  • Doručak: Kuvana jaja i prepečen hleb

  • Ručak: Teleća čorba
  • Večera: Salata sa grilovanom piletinom ili tunjevinom


TRIK SAVET: 
Izbegavati ugljene hidrate i slatkiše u velikim količinama, naročito između obroka