09.09.2021.

09:57

Foto: printscreen instagram/kilimara

Zabava

OVO SU SESTRE I MAJKA MARIJE KILIBARDE! Retko se pojavljuju u JAVNOSTI, a evo kako IZGLEDAJU i čime se BAVE! /FOTO/

Marija je aktivna na društvenim mrežama, a jednom prilikom je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa majkom i sestrama, koje se retko pojavljuju u javnosti.

Marijine sestre se ne bave javnim poslom, Jovana je dizajner enterijera, a Olivera logoped, prenosi Puls online. Ipak, lepa voditeljka s vremena na vreme podeli porodične slike na svom profilu gde je pored njenih sestara tu i njena majka Žana.

Podsetimo, Marija Kilibarda već godinu i po dana uživa u ljubavi sa Branislavom Banetom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dimitrijević i novinara Milorada Vučelića.

Voditeljka iza sebe ima brak sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem. Ipak, njihova ljubav nije potrajala. Njih dvoje su se rastali nakon godinu dana zajednice, a razlog su bile nesuglasice oko budućnosti.

- Smeta mi kada čujem ljude koji komentarišu moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih sada - rekla je jednom prilikom Marija za domaće medije na pitanje o razvodu.

Tagovi:
voditeljka Žena Marija Kilibarda poznati