13.09.2021.

14:10 >> 17:25

Foto: printscreen instagram/meganfo

Zabava

PARADA GOLOTINJE i KIČA na dodeli muzičkih nagrada! ULEPŠAJTE sebi sumorni PONEDELJAK! /Video/

Megan Foks pojavila se u potpuno prozirnoj "Mugler" haljini ukrašenoj sitnim kristalićima, koja je više otkrivala nego skrivala te je pokazala njene obline i premali donji veš za crveni tepih. Njen partner Mašin Gan Keli bio je odeven u crveno svetlucavo odelo, dok je lice i uši ukrasio biserima.

Još jedan od trenutno najpoznatijih kontroverznih slavnih parova, Kortni Kardašijan i Travis Barker, privukao je pažnju modnim izborom i vrućim poljupcima. Kortni je izabrala mini kožnu haljinu s vezivanjem spreda, dok je Travis bio u crnom fraku sa velikim metalnim nitnama.

Ašanti je svoj "modni izraz" pronašla u haljini koju uglavnom čine grudnjak, parče tkanine i - kaiševi: oko struka, oko nogu, oko listova.

Pevačica i plesačica Normani u belom autfitu na crvenom tepihu pojavila se bez gaćica, nagađali su neki. Prekratka suknja jedva je prekrila intimni deo, a nekima je "bilo jasno" da ispod nje nema ništa.

Za razliku od njih, pevačica Kjara je pokazala kako može, ako se već želi, da se istakne privlačnost, a da se ne otkrije previše. U dugoj haljini od crne čipke, naglasila je dekolte i gole grudi, a pokrila intimni deo i po oceni mnogih, nije izgledala vulgarno.

Za kraj, paradu čudnih autfita upotpunila je pop ikona Madona, doduše, na žurci posle ceremonije dodela nagrada. U izazovnom crnom kožnom korsetu i sa belim velom za venčanja, zasigurno je skrenula pažnju na sebe.

Kada je reč o stilu, podsetimo se dodele MTV nagrada iz aprila 2019, dakle pre korone, kada se glumac i voditelj Nik Kenon na crvenom tepihu pojavio sa maskom na licu. Kakav "autfit" ispred svog vremena.