20.09.2021.

22:25

Foto:

Zabava

ŽIVIM ZA DAN DA SE DRUGI PUT UDAM! Kaća Grujić je nedavno stala na LUDI KAMEN, a sada otkrila OVO - ŠOK ZA SVE! Najavila SLAVLJE za 500 zvanica!

Dosta puta sam pogrešila i opekla sam se, za ovih deset godina koliko sam na sceni bila previše iskrena i sve sam davala na tacni. Pitali su me zašto nisam javila medijama da sam trudna. Zašto bih morala odmah da otkrijem? U normalnom svetu trebalo bi to da se krije neki period, dok se ne urade svi testovi, da sve bude u redu sa bebom... Ne bih sigurno krila devet meseci, ali mislim da i javne ličnosti imaju pravo na neku intimu i privatnost – rekla je Katarina, a onda se osvrnula i na svoje tajno venčanje:

- Dogovorili smo se da svi gosti mogu da snimaju sve, ali da niko ništa ne objavljuje na društvene mreže, i naravno naša porodica ne bi uradila ništa pored toga. Zaista su pristuni bili samo porodica, kumovi i par mojih i Markovih prijatelja. Da se ne naljute ostali, imamo mnogo prijatelja, ali to nije moglo sve da stane u taj jedan dan i prostor, odlučili smo se samo za pet ljudi. Ali, odlučili smo se da će 2. juna biti svadba za sve, biće svi pozvani – rekla je ona, pa dodala:

- Ovo smo organizovali sve za dve-tri nedelje, a sledeće godine biće i crkveno venčanje i biće sigurno 400-500 zvanica i jedva čekam, živim za taj dan da se drugi put udam – našalila se Kaća, a onda je progovorila o Andreani Čekić, koja joj je bila kuma:

- Kuma je bila najveselila. Ne znam zašto su se mnogi iznenadili da je ona moja kuma, jer mi se družimo dugi niz godina. U našem prijateljstvu smo imali dosta i uspona i padova, bila sam tu uvek za nju, ona za mene, ona se uvek najiskrenija obraduje svim mojim lepim stvarima u životu, tako da mislim da je najlogičnije da ona bude moja kuma – rekla je Katarina u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Tagovi:
Katarina Grujić Žena VIP poznati Marko Gobeljić džet set