23.09.2021.

19:53

Foto:

Zabava

OTKRILA DA JOJ JE BILJANA SEČIVANOVIĆ TETKA I DA NISU U DOBRIM ODNOSIMA! Pevačica iznela ŠOK detalje iz privatnog života: Svašta se izdešavalo, ali ona je MOJA KRV!

Godinama unazad radim na tome da prevaziđem tremu, zato sam i napravila taj prvi korak i odlučila da snimim svoju prvu pesmu. Moram da priznam da mi je bilo veoma teško, ali kada sam videla sve moje saradnike, kolege i prijatelje na promociji laknulo mi je i puno mi je srce – rekla je Nadica.

Nakon sedam godina od kako je aktivno počela da se bavi pevanjem, njena prva pesma pod nazivom “Folira”, ugledala je svetlost dana, a sinoć je tim povodom organizovana i promociju. Međutim, jednu osobu nije pozvala.

Naime, Nadica je otkrila da njena tetka, poznata pevačica Biljana Sečivanović, nije došla da je podrži.

Neće doći Biljana, jer nas dve nismo u u kontaktu već nekoliko godina. Svašta se tu izdešavalo, ja nisam bila kod nje na svadbi, tako da bi bilo glupo od mene da sam poslala pozivnicu i očekivala da bude sa mnom. Dan kad se udavala mi je bilo mnogo teško. Baš mi je teško da pričam o tome i naravno da bi mi bilo drago da je ona sada ovde. To je moja rođena tetka, moja krv. Tetka i ja se nikada nismo posvađale i ja sam imala puno poštovanje prema njoj, iako se ne čujemo sada. Ja sa ocem nemam kontakta, meni su razvedeni roditelji i tetka je uvek bila uz nas, baš. Uz mene i moju sestru, ali sada vodimo različite živote – rekla je Nadica.

Tagovi:
VIP Biljana Sečivanović džet set nadica sečivanović