Autor: Informer.rs

29.10.2021.

12:44

Foto: printscreen instagram

Zabava

SKANDAL! Misica Valentina Petrović koja je pokazala dvoglavog orla NASTAVLJA DA SE BORI ZA TITULU

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šejku - rekla je Vesna de Vinča.

Informer

Valentina Petrović

Podsetimo, ona je lagala da je slučajno pokazala dvoglavog orla. 

Čačanka na toj slici pozira u hotelskoj sobi u Šarm el Šeiku sa misicom lažne države Kosovo Besom Čitaku i Albanije Frontinom Gaši i opet pokazuje znak albanskog dvoglavog orla! A samo dan ranije Valentina se pravdala da je to samo jednom učinila na žurci i da su joj sve smestile Šiptarke...

'Glupa spontanost'

"Bila sam na žurci i devojke su me u naletu euforije pozvale da se fotografišem. Stala sam pored njih, one su mi u brzini namestile ruke za slikanje. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost", pravdala se na Instagramu praznoglava lepotica.

Nakon lažnog opravdanja, kako bi umanjila gnev naroda, ona je medijima poslala i fotografiju na kojoj sa predstavnicama lažne države Kosovo i Albanije pokazuje tri prsta!