Autor: Informer.rs

05.11.2021.

10:43

Foto: printscreen

Zabava

HAOS NA MREŽAMA! Lejdi Gaga je ista Seka Sablić iz "SREĆNIH LJUDI"?! Glumica: Nisam ni znala da LIČI NA MENE

Naime, Lejdi Gaga u ostvarenju "Kuća Gučijevih" glumi Patriciju Ređani, koju su italijanski novinari prozvali "crnom udovicom".

Frizura Lejdi Gage, cvetni kostimi i blejzeri, cigareta u rukama, kao i njen celokupni stil, svima dobro znan iz devedesetih, tviteraše je neodoljivo podsetio na sekretaricu - gospođu Marijanu iz serije "Srećni ljudi", koju je tada maestralno odigrala Seka Sablić.

- Kakva Gaga? Seka je naša "crna udovica" Guči! Sekretarica Marijana je bila Guči pre Gučijevih! Seka Sablić i Ivan Bekjarev kao Ledi Gaga i Džared Leto! Toliko liče! Pogođena je ta epoha apsolutno. Jedino što Marijana iz "Srećnih ljudi" nije baš osoba koja bi toliko zakuvala čorbu da bi dobila onako užasan nadimak - glase samo neki od urnebesnih komentara na račun ovog filma.

Seka je rekla da je ta tematika ne zanima.

- Nisam u tematici uopšte, ne znam kako izgleda Ledi Gaga u tom filmu, niti me zanima. Nisam ni znala da liči na mene. Znam da je uloga Marijane jedna od mojih omiljenih, ona je obeležila moju generaciju i drago mi je da se ta serija i danas gleda kao prvog dana - rekla je Seka za Kurir.rs

Premijera filma očekuje se  24. novembra 2021. godine, a osim Lejdi Gage u njemu ćemo gledati Al Paćina, Džerad Leta, ali i Džeremi Ajronsa.

Reditelj filma je Ridli Skot.