22.12.2021.

18:31

Foto: Novak Đurović

Zabava

NOVI RAZVOD NA JAVNOJ SCENI! Voditeljka "Slagalice" progovorila o KRAHU BRAKA: GODINAMA MI JE GOVORIO DA NISAM SPOSOBNA!

Ipak, nešto je među supružnicima pošlo po zlu, pa su uz zajednički dogovor odlučili da svoj bračni odnos okončaju, ali da svojoj deci zauvek ostanu mama i tata, koji se zajedno trude da ih izvedu na pravi put.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - bila je iskrena Marija, a onda je otkrila šta ju je navelo da se na ovaj korak odvaži.

Informer

Marija Veljković

- Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno - rekla je Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje:

Informer

Marija Veljković

- Oni će gledati kakva sam. Mora da se gura dalje, rolerkoster emocija nastaviće se i u sledećoj godini. Sve možete, kakvi god usponi i padovi bili - završila je Marija poželevši pratiteljkama hrabrost, koju ona godinama nije imala.