Autor: Informer.rs

23.03.2022.

12:22

Foto:

Zabava

BIO JE KOCKAR I ALKOHOLIČAR, A OVAKO IZGLEDA NJEGOV BRAT! Ne zna se koji je bolji FRAJER, a ovaj DETALJ sigurno NISTE ZNALI (FOTO)

Iako se Kejsi bavi glumom, on je manje popularan od Bena. Igrao je u filmovima ''Manchester pokraj mora'', ''Nestala bez traga'' i 'Oceanovih 11'', a radi i kao reditelj.

Zanimljivo je da je Kejsi uspeo da sakrije dobar deo svog privatnog žiovta, ali je poznato da je bio oženjen 2006.godine i da ima dvoje dece sa koleginicom Samer Feniks.

Kraj ove ljubavi usledio je 2017. godine, a Benov brat našao je novu ljubav Florijanu Limu. Takođe, ni ova ljubav nije trajala.

Kejsi živi znatno mirniji život od svog brata koji je imao probleme sa alkoholom i kockom.

 - Dosta dugo znao sam da se kontrolišem kada je piće u pitanju, ali u trenutku u kojem je moj brak krenuo da se raspada sve je krenulo po zlu. Potpuno sam izgubio kontrolu. Bilo je to krajem 2015. i početkom 2016. Moje opijanje dovelo je do još većih problema, umesto rješavanja krize u braku. I danas mislim da mi je razvod braka najveći poraz i greška života - rekao je svojevremeno Ben.

Aflek i Lopezova su bili vereni pre oko 18 godina, a sve se završilo neslavno, jer do venčanja nije ni došlo.

Izgleda da je Aflek konačno ugledao svetlo na kraju tunela, jer izgleda srećniji nego ikada. Pevačica i glumac javno pokazuju svoju ljubav, a često se pojavljuju na javnim mestima.

BONUS VIDEO: