27.03.2022.

17:15

Foto: printscreen instagram/kyliejenner

Zabava

OVO JE SADRŽAJ KAKAV ŽELIMO OD ŽENA! Rijaliti zvezda otkrila stomak nakon porođaja! (Foto)

Kajli Džener (24) na svom Instagram nalogu mahom objavljuje savršene fotografije koje prolaze kroz fotošop pre svake objave kako bi na svakoj od njih izgledala besprekorno. Pre nešto više od mesec dana rodila je drugo dete, a sada je pokazala i kako izgleda njen stomak nakon porođaja.

Mnoge žene oduševljene su njenim potezom jer je napokon pokazala stvarno stanje ženinog tela nakon rođenja deteta. Na fotografiji njen sin drži stopala na njenom stomaku koji izgleda normalno, kao i stomak svake novopečene majke.

Informer

Nesavršenost je dobra 

- Kao majka, zaista cenim sirovost ove fotografije. Rastegnuta koža, stomak nakon porođaja i malo više kilograma. Sve mi se sviđa - napisala je jedna majka na Reditu.

- Ovo je sadržaj kakav želimo od žena s ovolikom bazom pratitelja - napisala je druga.

- Drago mi je da je ovo objavila. Ovo je normalizovanje ženskih tela - dodala je treća.

Informer

Kajli sa nevenčanim suprugom, reperom Travisom Skotom

Kajli je priznala da se ovog puta sa svime nosi teže nego prvi put, kao i da joj je ovo i mentalno i fizički izazovan period.

- Teško je. U redu je ne biti u redu. Kad sam shvatila da na sebe preuzimam preveliki pritisak, podsetila sam se da sam samo čovek i da imam predivnog, zdravog dečaka. Moramo da prestanemo da se prisiljavamo da se što pre vratimo nakon porođaja - ispričala je Kajli.