Autor: Informer.rs

29.03.2022.

09:56

Foto:

Zabava

NAKON SKANDALA NA DODELI OSKARA, OGLASIO SE VIL SMIT: Moje ponašanje je bilo neprihvatljivo i NEOPROSTIVO... (FOTO/VIDEO)

Podsetimo, sve je počelo tako što je Rok želeo da bude duhovit, pa se našalio na račun supruge Vila Smita, Džejde Pinket-Smit. Vil je ustao, a onda je pesnicom udario svog kolegu, a skandal je nastavio da se prepričava na društvenim mrežama.

Povodom ovog incidenta, oglasio se Smit, a poruku vam prenosimo u celosti.

"Nasilje u svim svojim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju je bila previše za mene i emotivno sam reagovao.

Želeo bih da ti se javno izvinim, Kris. Bio sam van sebe i pogrešio sam. Stidim se svojih postupaka koji nisu postupci čoveka kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote.

Takođe bih želeo da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim prisutnima i svima koji su prenos gledali širom sveta. Želeo bih da se izvinim porodici Vilijams i mojoj porodici kralja Ričarda. Duboko žalim što je moje ponašanje ukaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas."

Na skandal koji je izbio pre dve večeri na 94. dodeli Oskara, sada je reagovala i Akademija filma, umetnosti i nauke u čijoj je organizaciji ova svečanost

U saopštenju se navodi da će "istražiti dalje akcije i posledice" u skladu sa zakonom Kalifornije i standardima ponašanja.

Incident je bacio mrlju na ono što je trebalo da bude najveća holivudska noć za slavlje i zasenio je dostignuća drugih, rekao je za "BBC" jedan član Akademije za film, umetnost i nauku, koja održava ceremoniju dodele Oskara.

bonus video: