10.04.2022.

13:00

Foto: printscreen instagram/jessicasimpson

Zabava

MRŠAVIJA i TREZNIJA NEGO IKAD! 'Napokon prolećne praznike provodim u bikiniju' (FOTO)

Džesika Simpson je otkrila je da joj je ovo već treći put da je toliko smršala, ali i da se oseća bolje nego ikad.

- Gubila sam i ponovo dobila 45 kilograma tri puta tako da sam mislila da se ovaj trenutak nikada neće dogoditi, ali napokon prolećne praznike provodim u bikiniju. Naporan rad, odlučnost i samopoštovanje. Od sreće sam se i rasplakala - napisala je Džesika.

Nakon trudnoće i porođaja znatno se ugojila, pa potom smršala, a sudeći po fotografiji koju je objavila glumica je potpuno posvećena svom režimu ishrane i vežbanja.

Podsećamo, Džesika u novembru prošle godine podelila fotografiju na kojoj gotovo neprepoznatljiva glumica sedi u zamračenoj sobi odevena u ružičastu trenirku.

- Ova osoba rano ujutro 1. novembra 2017. godine je neprepoznatljiva verzija mene. Ne mogu da verujem da je od tada prošlo 4 godine! Osećam se kao da je prošlo možda 2. Tada sam znala da ću dozvoliti sebi da krenem ka svetlu, ka pobedi nad svojom unutrašnjom bitkom sa samopoštovanjem i ka svetu sa prodornom jasnoćom. Da bih to uradila, morala sam da prestanem da pijem alkohol, jer je to držalo moj um i srce u začaranom krugu i, iskreno, bila sam iscrpljena. Ipak, ni piće nije bilo problem. Bila sam to ja, jer nisam volela sebe. Nisam poštovala sopstvenu moć. Danas poštujem. Smanjila sam strahove i prihvatila sam delove svog života koji živim upravo sada. Imam moć i duševnu hrabrost, iskrena sam i otvorena. Slobodna sam - Napisala je, između ostalog, uz fotografiju na kojoj izgleda kao druga osoba.

Tagovi:
bikini alkoholizam smršala džesika simpson showbiz