14.04.2022.

17:58

Foto:

Zabava

UHAPŠEN GLUMAC "IGRE PRESTOLA" - Eksplicitna komunikacija sa MALOLETNIM DEČAKOM mu došla glave! Evo šta je izjavio!

Glumac iz ostvarenja "Igre prestola" Džozef Get uhapšen je ranije ovog meseca nakon što je navodno učestvovao u "onlajn s*ksualno eksplicitnoj komunikaciji sa maloletnikom preko državne granice".

Policijska uprava Los Anđelesa izdala je nalog za pretres u Getovoj kući u Los Anđelesu 6. aprila i nakon toga uhapsila 50-godišnjeg glumca, prema saopštenju za štampu LAPD-a.

Get (50) je priveden i dobio je nalog za krivično delo zbog kontakta sa maloletnikom zbog s*ksualnih delikata, navodi "Page Six".

Radna grupa za internet zločine protiv dece (ICAC) LAPD-a, koja istražuje slučaj, rekla je da je to "istraga u toku" i ohrabrila sve koji imaju dodatne informacije da kontaktiraju policiju.

Get je negirao optužbe u objavi na Instagramu u sredu, napisavši:

- Očigledno želim da se pozabavim apsolutno užasnim i potpunim neistinitim optužbama koje su nedavno iznete protiv mene.

- One su 100% kategorički pogrešne i nepromišljene. Potvrdio sam greške i pogrešne informacije u današnjem saopštenju za štampu. U potpunosti sarađujem sa policijom i LAPD-om da dođemo do dna ovoga. Radujem se što ću očistiti svoje dobro ime.

- Hvala svim mojim prijateljima i pristalicama koji znaju da je ovo neistina i razumeju iz pravnih razloga da ne mogu dalje da komentarišem na društvenim mrežama - dodao je on.

Glumac, koji je slavno tumačio Tana Varga u HBO seriji "Igra prestola", nedavno se pojavio u natprirodnom horor trileru "Titanik 666", koji je objavljen na Tubiju ranije ovog meseca.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":