24.05.2022.

17:30

Foto:

Zabava

NA PISTI I NAJLEPŠA ŽENA SRBIJE - Večeras na Belom dvoru revija našeg kreatora Bate Spasojevića

Jedan od najpoznatijih srpskih modnih dizajnera Bata Spasojević, predstaviće večeras ljubiteljima mode novu kolekciju za proleće/leto večeras na Belom dvoru u Beogradu.

Reč je o muško/ženskoj kolekciji, za koju je dizajner inspiraciju našao u obilascima velikih svetskih metropola, čuvenih, muzeja, arhitekturi i muzici, a najviše u čuvenom filmu "Praznik u Rimu" sa Odri Hepbern i Gregori Pekom u glavnim ulogama.

O njima i ovom ostvarenju i danas se piše i govori. Ostavili su zauvek trag ne samo u kinematografiji, već i u modnom svetu. Kada sam radio na novoj kolekciji, bili su mi velika inspiracija, razmišljao sam kako bi danas izgledala savremena verzija ova dva autentična, velika umetnika i kakav bi njihov stil bio u savremenom izdanju istoimenog filma. Prošetao sam njihovim putevima i nadam se, uspeo da pretočim moju viziju Odri i Gregori Peka u novoj kolekciji - kaže Bata Spasojević, otkrivajući samo deo onoga što će uskoro videti svi ljubitelji mode.

Batine modele na pisti nosiće i zvanično najlepša žena Srbije, Anja Radić koja je neprolaznom lepotom i harizmom očarala i žiri izbora za Mis Srbije - kaže Bata Spasojević.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":