Autor: Informer.rs

25.05.2022.

09:07

Foto: Reuters

Zabava

MUK U SUDNICI! Psihijatar otkrio SPISAK DROGA koje je koristio Džoni Dep: Nije mogao da zapamti TRI REČI

U sudnici je usledio potpuni šok kada je psihijatar Spigel otkrio da je prekomerna upotreba droge uticaja na pamćenej Džonija Depa, pa je za snimanje filmova morao da koristi slušalice kako bi zapamtio svoje rečenice.

On je rekao da je Dep uzimao kokain, LSD, marihuanu, opijate različite vrste, kao i alkohol.

Na sudu je otkrio detalj iz razgovora sa Džonijem, pa je rekao da je jednom tražio od glumca da zapamti tri reči, a da pet minuta kasnije nije mogao da ih se seti.

Informer

Amber Herd

- Nije mogao da se seti nijedne od njih, a to je vrlo neobično za 50-godišnjeg muškarca. Znam da su mu njegove reči na setu takođe prenosili slušalicom - rekao je Spigel.

Dodao je i kako su njegova opažanja oslabljena.

Takođe, otkriveno je koje lekove je Džoni koristio. Među njima su Seroquel, lek koji uklanja bol, ali i Adderall za poremećaj pažnje i hiperaktivnosti.

Advokat Amber Herd upitao je psihijatra da li je uvideo zavosnost od droga kod Depa, na šta je Spigel rekao da se radi o teškom obliku zavisnosti.

Spigel je takođe opisao znakove nasilja među intimnim partnerima, koji su uključivali ljubomoru, sumnju, brze i ekstremne promene raspoloženja i ograničenu samokontrolu.

Informer

Amber Herd

Podsetimo, na suđenju Amber Her i Džonija Depa ove nedelje dogodio se incident jer je žena sa bebom ušla u sudnicu i rekla je da to glumčevo dete.

Ove nedelje očekuje se i svedočenje Kejt Mos, bivše Depove partnerke.

BONUS VIDEO: