Autor: Informer.rs

27.07.2022.

10:33

Foto: Reuters

Zabava

ALIŠA VIKANDER PROGOVORILA O POBAČAJU: Ponekada prolaziš kroz stvari koje su TEŠKE u ŽIVOTU - mislila sam da ne mogu da ZATRUDNIM

Zvezda filma "Tomb Raider" otkrila je u intervjuu za Tajms kroz šta je sve morala da prođe kako bi postala majka.

- Pobačaj je bio tako ekstreman, bolan za prevazilaženje i, naravno, naterao me je da se setim snimanja filma "Svetlost između okeana". Film sada ima drugačije značenje - objašnjava ona i dodaje:

- Ponekad prolaziš kroz stvari koje su teške u životu i ako imaš kancelarijski posao, možeš malo da se sakriješ u sigurnost svog doma, ali jednom smo ja ili moje kolege prošli kroz nešto i ne mogu da razumem kako smo se posle toga naterali da odemo ​​na crveni tepih i sretnemo ljude koji bi nas pitali kako smo, s obzirom na to kroz šta smo upravo prošli. Većina ljudi na našem mestu ne bi mogli da izađu iz kuće.

Informer

Ališa Vikander

Vikander i Fasbender venčali su se u oktobru 2017. godine. Oni su se upoznali na snimanju filma "Svetlost između okeana", a zabavljali su se tri godine.

Iako je oduvek čuvala svoju privatnost, Ališa je u nedavnom intervjuu za "Harper's Bazaar progovorila o majčinstvu.

- U mojoj maloj porodici, koju čine suprug i dete, uvek putujemo zajedno. To je pravilo. Radimo tako da neko od nas uvek bude sa bebom - rekla je ona.

- Jedno vreme mislila sam da ne mogu da zatrudnim... - dodala je Vikander.

BONUS VIDEO: