21.08.2022.

13:27

Foto: Printscreen You Tube

Zabava

BACALA JE PARE UNAOKOLO, PA SMO REŠILI DA JE OPLJAČKAMO! Poznati lopov otkrio kako je došao na ideju da 2016. godine u Parizu uleti u hotel kod Kim Kardašijan!

Junis Abas je 2016. godine sa par saučesnika opljačkao je Kim u Parizu, a ona je tada doživela strahovitu traumu nakon čega je unajmila čak 12 pripadnika obezbeđenja da je čuvaju.

Informer

Opljačkali je 2016. godine... Kim Kardašijan

Kim je tada bila zvezda nedelje mode u Parizu, a po povratku u hotel odmarala se na krevetu kada su uleteli lopovi i uzeli joj nakit vredan 10 miliona dolara.

Nakon ove pljačke Junis je uhapšen, a sada je otkrio sve detalje upada u hotel, kao i kako su najpre onesposobili recepcionera. 

Informer

Čovek koji je opljačkao Kim Kardašijan

Nakon 22 meseca provedenih u zatvoru kaže: "Nimalo se ne kajem".

- Gledao sam u jednom u rijalitiju kada su joj ispali dijamanti u more. Pomislio sam ona je bogata, nju baš briga. Pošto baca pare unaokolo, rešio sam da ih ja pokupim i to je to - kazao je lopov.

Abas je priznao da veruje da je Kim bila uplašena: "Ne možeš da doživiš to bez posledica, naravno da je bila traumatizovana".

Jedna od stavki plena vrednog 10 miliona dolara bio je i verenički prsten koji je Kim dobila od bivšeg muža Kanjea Vesta.

- Video sam na Internetu da je taj prsten poznat, bio je na svim slikama na društvenim mrežama i u časopisima- a potom dodao da je to i jedini komad nakita koji je "preživeo".

- Sve ostalo smo istopili i prodali jer bismo ga teško prodali- dodao je on.

BONUS VIDEO: