25.09.2022.

08:59

Foto: Instagram/thejeffbridges

Zabava

NAKON DVE GODINE BORBE, KONAČNO POBEDIO RAK! Čuveni glumac ispričao sve o svom NAJBIZARNIJEM OSEĆAJU!

Glumcu Džefu Bridžisu 2020. je dijagnostikovan limfom, o čemu je i obavestio javnost, dodajući da je u pitanju ozbiljna bolest, ali da su prognoze dobre i da veruje u lekare.

- Dobio sam rak i hemioterapiju, a zatim i kovid posle toga. Hemioterapija mi je oduzela imunološki sistem, pa sam dobio teži oblik kovida. Bio sam bolestan oko dve godine i sve mi je još maglovito - rekao je glumac i dodao kako je uprkos svemu ostao pozitivan.

Kako je naveo, trudio se da vidi najbolje u datoj situaciji.

- Nije sve loše. Bilo je i nekih neočekivanih stvari. Osetio sam svu ljubav koja mi dolazi od moje porodice i prijatelja i od drugih ljudi širom sveta. Bio je to neočekivan, prelep osećaj, kao i ljubav koju je sve to podstaklo u meni. Rekao sam sebi: "O, da, ovo je život, ovo je divno" i sve je postalo nekako drago tokom tog vremena - objasnio je.

Informer

Džef Bridžis

Prošle godine, u januaru, Brižis je sa fanovima podelio lepe vesti, da se njegov rak drastično smanjio. Tada je istakao da mu se "vreme provedeno u bolnici činilo kao san".

- Prekinuli smo snimanje zbog pandemije i pauzirali smo nekoliko meseci tokom kojih je počela moja zdravstvena avantura. Dve godine kasnije vratio sam se na posao i to je bio najbizarniji osećaj - bilo je kao da smo imali dugi vikend i jedva sam čekao da svojim prijateljima ispričam svoj san. Bio sam bolestan, bio sam u bolnici, znaš, sve je bilo kao iz snova. Sada sam ponovno na nogama i oduševljen sam što sam ovde - ispričao je glumac, ističući da se sada oseća dobro.

BONUS VIDEO: