11.11.2022.

10:19

Foto: printscreen instagram

Zabava

U SULEJMANU VELIČANSTVENOM JE BILA OPASNICA SULTANIJA MIHRIMAH: Serija joj je donela veliku popularnost, ne bi verovali kako živi PROMENILA SE

Pelin Karahan dobro je poznata fanovima serije Sulejman Veličanstveni. Iako je emitovanje odavno završeno, glumci koji su igrali u najpopularnijem turskom televizijskom projektu i danas izazivaju veliko interesovanje, posebno oni koje ne viđamo tako često u javnosti.

Šta se desilo sa lepom Pelin, koju smo gledali u ulozi Mihrimah, sultanove ćerke? I dalje glumi, mada se češće pojavljuje u emisijama gde predstavlja svoje kulinarsko umeće. U međuvremenu je zasnovala porodicu. Uživa u drugom braku, sa biznismenom Bedrijem Guntajem, za koga se udala 2014. Imaju sinove Alija Demira i Džana Ejupa, zbog kojih je malo usporila karijeru.

Ove godine turska glumica Pelin Karahan ponovo se aktivirala i zauzela naslovne strane. Njen Instagram prepun je porodičnih fotografija, kao i onih sa putovanja, pa smo tako saznali da je nedavno boravila u Milanu i uživala u svakom trenutku. U slobodno vreme bavi se boksom, koji je najverovatnije zaslužan što i posle dva porođaja izgleda savršeno.

BONUS VIDEO: