06.02.2023.

17:08

Foto: printscreen

Zabava

(FOTO) DOK SVI BRUJE O RAZVODU ŠAKIRE I PIKEA, ISPLIVALE NJIHOVE BIZARNE FOTOGRAFIJE!

Nedavno je isplivala kolaž fotografija popularnog para na Facebooku koja je izazvala lavinu komentara i zgražavanje javnosti, a na kojoj se nalaze vatrena Kolumbijka i fudbaler Barselone davne 1990. godine gde se jasno vidi razlika u godinama između njih. 

Ispod slike se pojavio niz negativnih komentara u kojima se navodi da njihova slika izgleda bizarno, jer pevačica izgleda kao da ga je rodila, kao i da izgledaju poput "majke i sina", a ne kao ljubavni par. 

Naime, tada je Žerar Pike imao svega tri godine, dok je Šakira već bila tinejdžerka zanosnog izgleda koja je išla u srednju školu, dok je slavni fudbaler učio da govori i hoda. 

Informer

 

Poznati par je u junu prekinuo jedanaestogodišnju vanbračnu zajednicu iz koje su dobili sinove Milana i Sašu.

Prava ljubav ne zna za razliku u godinama i parovima koji imaju iskrene emocije to nije važno, a za to smo se uverili nebrojano puta.

Ne postoji garancija da će veza, odnosno brak, uspeti, niti da će doći do prekida.

Dokaz da nisu kratkotrajna avantura i da su godine samo broj su pokazali pevačica i fudbaler deseto godišnkom srećnom i uspešnom zajednicom.

Informer

 

Njihov prekid je bio izuzetno turbulentan i privukao je mnogo pažnje, a razlog raskida bila je njegova tajna veza sa studentkinjom Klarom Čija Marti (23). 

Klara je studentkinja u ranim dvadesetim i razlika između nje i fudbalera gotovo je identična kao između njega i bivše nevenčane Šakire.