14.02.2023.

10:33

Foto: printscreen Instagram, Tanjug AP

Zabava

ŠIRE SE GLASINE O SMRTI DŽANASU DERE! Glumica nestala posle zemljotresa!

Glumica, koja je igrala u mnogim turskim serijama koje su se prikazivale kod nas, ostala je upamćena u ulozi "Sulejman Veličanstveni".

Takođe je igrala u popularnim serijama "Sila", "Ezel", a kako pišu tamnošnji mediji, navodno je pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa, pa su svi zabrinuti za Dženis.

Snažan zemljotres koji je pogodio Tursku poremetio je skoro sva dešavanja u toj zemlji.

Jedine vesti koje dopiru do sveta vezane su za ogromne ljudske žrtve i materijalnu štetu i ne postoji poznata ličnost sa Bosfora koja ne učestvuje u humanitarnim misijama i nastojanjima da se život što pre vrati u normalu.

Informer

 

Među informacijama koje su zabrinule javnost, a dolaze iz područja pogođenog zemljotresom, našla se i jedna o Džansu Dere.

Naime, neki mediji navode da je lepa glumica nastradala i da je pod ruševinama jer od nje već danima nema ni traga, ni glasa.

U potragu su se dale i lokalne vlasti, dok po društvenim mrežama kruže razne neproverene vesti koje su zabrinule njene fanove. 

Mnoge buni činjenica da se članovi njene porodice još nisu oglasili, dok sa druge strane, nema ni potvrde da se Džansu Dere u to vreme nalazila na jugu Turske, a njena poslednja objava na Instagramu je od 5. januara.

Nadajmo se da će se lepa glumica uskoro javiti, živa i zdrava.