28.02.2023.

12:20

Foto: Tanjug

Zabava

GLUMCA ISKLJUČUJU SA APARATA! Porodica donosi tešku odluku o prekidu života, više nema nade! (FOTO)

Kako su nadležni stručnjaci rekli da za njegov oporavak nema nade, porodica glumca trenutno odlučuje da li da isključi aparate koji Toma Sejzmora održavaju u životu.

- Danas su lekari obavestili njegovu porodicu da više nema nade i preporučili odluku o kraju života. Porodica sada odlučuje o kraju života, a dalje saopštenje biće izdato u sredu. Molimo privatnost za njegovu porodicu u ovom teškom trenutku, a žele da se zahvale svima na stotinama poruka podrške i molitvi koje su primili. Ovo je bilo teško vreme za njih - oglasio se u ponedeljak Tomov menadžer Čarls Lago u saopštenju koje je objavio CNN.

Naime, Tom Sejzmor je u nedelju, 19. februara doživeo aneurizmu mozga zbog koje je u kritičnom stanju odmah hospitalizovan.

Informer

Tom Sejzmor

- Od tog dana Tom je ostao u kritičnom stanju, u komi i na intenzivnoj nezi - istakao je njegov menadžer, prenosi CNN.

Lago se prethodno oglasio neposredno nakon zdravstvenog bolesti koja je zadesila glumca, pa je otkrio šta se dogodilo zvezdi filmova „Spasavanje vojnika Rajana“ i „Pad crnog jastreba“, ali tada je optimistično očekivao njegov oporavak, te je otkrio da se i porodica nada najboljem.

- Njegova porodica je svesna situacije i nadaju se najboljem. Još je prerano znati hoće li se oporaviti jer je u kritičnom stanju na posmatranju - ispričao je tada Lago, prenosi "Story.hr".