Autor: Informer.rs

05.04.2023.

10:40

Foto: Reuters

Zabava

HEJLI BIBER KAO OD MAJKE ROĐENA: Pozirala gola, a grudi prekrila samo marakujama! (FOTO)

Manekenka i supruga pop zvezde Džastina BiberaHejli Biber, podelila je vrlo izazovne fotografije sa snimanja za novi balzam za usne, koji je deo njene kozmetičke linije.

Na njima, Hejli u rukama drži marakuje kojima je prekrila svoje grudi, dok je njen lančić, optočen dijamantima od 10 hiljada dolara išao preko njenog gornjeg dela tela.

Manekenka je lansirala svoju "Rhode" liniju za negu kože – nazvanu po njenom srednjem imenu – u februaru 2022, a posao joj, čini se, od tada cveta.

Podsetimo, godinama unazad glavna tema pisanja svetskih medija jesu Selena Gomez i Hejli Biber i njihov nedefinisan odnos. Prethodnih dana, njih dve su ponovo došle u centar pažnje, nakon što je Selena na svom Instagram profilu objavila da supruga jednog od najpopularnijih pevača na svetu dobija pretnje, te da moli svoje fanove da se povuku. 

Želim da se zahvalim Seleni što je istupila (s onime što je imala da kaže). Nas dve smo nedeljama razgovarale o tome kako da pređemo preko svega što se događa s nama dvema u glavnoj ulozi - počela je Hejli, što je mnoge iznenadilo, pa dodala:

Informer

Selena Gomez, Hejli Biber

- Protekle nedelje bile su izuzetno teške za sve koji su bili "u igri". Boli što se insistira na "hejtu". Društvene mreže su, sa jedne strane, odličan način kako da se povežete s nekim, ali u ovakvim slučajevima samo se pravi sve veći jaz među ljudima.

Gospođa Biber naglašava i da "bilo ko može bilo šta da izvuče iz konteksta, ako to želi".

- Svi bi trebalo malo da pripazimo šta objavljujemo, govorimo, pa i ja. Na kraju, verujem da će ljubav biti veća od mržnje i negativnosti - zaključila je ona.