Autor: Informer.rs

12.04.2023.

14:27

Foto: EPAIMAGES

Zabava

POZNAT RAZLOG RASKIDA TEJLOR SVIFT I DŽOA ALVINA: Prijatelji slavne pevačice su umešali prste u vezu dugu šest godina?!

Prošlog je vikenda poput bombe odjeknula vest da je pevačica Tejlor Svift raskinula šestogodišnju vezu s glumcem Džoom Alvinom (32) i to uoči svoje velike, američke turneje "The Eras".

Iako par nije zvanično potvrdio raskid, to je učinio blizak izvor za magazin "People". Navodno su im presudile razlike u karakteru i željama kako bi njihova budućnost trebalo da izgleda, navodi se.

Informer

Džo Alvin

- Ranije su imali nekoliko burnih svađa, no uvek bi rešili probleme. I sada su njihovi prijatelji bili uvereni da su uzeli , te da će izgladiti sve probleme, no to se nije dogodilo. Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo -  izjavio je izvor blizak bivšem paru.

Ipak, počelo je da se šuška i kako je glumac počeo da oseća pritisak od strane njenih prijatelja da mora uskoro kleknuti. Priča koje godinama prati jednu od najpopularnijih i najuspešnijih pevačica na svetu nekako uvek ide u tom smeru: partneri su je redom ostavljali kada je htela nešto više, dok oni nisu bili spremni.

Informer

Tejlor Svift

Iza nje su rakidi s brojnim slavnim muškarcima, uglavnom muzičarima i glumcima, kao što su Džo Džonas (33), Kelvin Haris (39), Džejk Džilenhal (42), Heri Stajls (29)...

Nakon svakog raskida, Tejlorje posvetila najmanje jednu pesmu svakom od njih u kojoj bi otkrila zašto nije uspelo, no javnost do danas nije utihnula s teorijama da je "problem" u Tejlor i njenoj želji da se skrasi.