Autor: Informer.rs

18.04.2023.

13:57

Foto: printscreen

Zabava

ISPLIVAO SNIMAK NA KOM DALAJ LAMA DODIRUJE LEJDI GAGU PO MEĐUNOŽJU: Verski vođa nastavlja da ZGRAŽAVA javnost! (VIDEO)

Svetska javnost je nedavno bila šokirana snimkom na kome Dalaj Lama od maloletnog dečaka traži da ga poljubi u usta, te da mu "posiše jezik". Nakon skandala o kome se još uvek priča, na društvenoj mreži Tviter je isplivao video na kom se može videti kako tibetanski verski lider neprimereno dodiruje pop senzaciju Lejdi Gagu po međunožju.

Na pomenutom videozapisu se jasno vidi Dalaj Lama koji sedi pored Gage i u jednom trenutku ugleda njene pocepane farmerice, nakon čega je ispružio levu ruku, te je prstima počeo da dodiruje kožu pevačice. Kada je isto to pokušao da učiniti na drugoj nozi, muzička zvezda mu je zgrabila ruku i sprečila ga u tome.

- "Imam osećaj da ćemo videti još ovakvih videa", "Nisam znao da je on tako ljigav", "Verovatno je planirao ovakve stvari da uradi javno kako bi svi mislili da se samo igra. Perverznjak", "Istina uvek izađe na videlo"- samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, neukusan čin 87-godišnjaka s dečakom dogodio se u hramu u Dharamshali u Indiji. Dalaj Lama rekao je dečaku da dođe do bine gde sedi. Pokazujući na svoje obraze, čuje se kako govori "prvo ovde", nakon čega ga je dete poljubilo i zagrlilo.

Dalaj-Lama je tom prilikom zadržao dečaka, rekavši "mislim i ovde" i zatim ga poljubio u usta. "I posiši moj jezik", rekao mu je, isplazivši jezik, čelo uz čelo s dečakom.

Informer

Dalaj Lama sa dečakom

Dete je brzo izvuklo svoj jezik i htelo je pobeći, dok se on smejao i ponovno ga privlačio u zagrljaj. Video se proširio internetom i izazvao zgražavanje javnosti.