Autor: Informer.rs

20.04.2023.

09:50

Foto: printscreen

Zabava

KOREJSKI PEVAČ PRONAĐEN MRTAV U SVOM DOMU: Sumnja se na samoubistvo!

U dobi od 25 godina umro je Munbin, K-pop zvezda i član boj-benda "Astro", objavili su u četvrtak njegova muzička kuća i južnokorejska policija.

Mladi pevač pronađen je mrtav u svom domu u južnom Seulu kasno u sredu, rekao je "AFP-u" portparol Nacionalne policijske agencije, dodavši da će obdukcija pokazati uzrok smrti.

Južnokorejska novinska agencija "Yonhap" je, pozivajući se na neimenovanog policijskog zvaničnika, izvestila kako vlasti veruju da je reč o samoubistvu.

Informer

Munbin

I Munbinova izdavačka kuća "Fantagio Music" u četvrtak je izvestila o njegovoj smrti te je obožavaoce zamolila da se "suzdrže od spekulacija i zlonamernih informacija" kako bi mu njegova porodica mogla odati počast u miru.

Objava izdavačke kuće podstakla je hiljade komentara ožalošćenih obožavalaca. Mnogi su izrazili nevericu.

Mun Bin, koji je nastupao kao Moonbin, bio je glumac i model pre nego što se 2016. pridružio dečačkom bendu Astro, a nastupao je i s podgrupom "Moonbin" i Sanha.

Informer

Munbin

Ispod blještavila i glamura K-pop industrija je poznata po oštroj konkurenciji, izostanku privatnosti, onlajn maltretiranju i nemilosrdnom pritisku javnosti.

Poslednjih je godina na sličan način umrlo nekoliko mladih K-pop zvezda, a sumnja se na samoubistva.

Među njima je i Goo Hara koja je preminula 2019. Devojku je zlostavljao bivši dečko koji ju je, nakon što su se rastali, ucenjivao zbog zajedničkih videosnimaka s*ksa.