Autor: Informer.rs

20.04.2023.

14:32

Foto: EPAIMAGES

Zabava

NAKON OPTUŽBI ZA DAVLJENJE STIGLE I SMS PORUKE! Zvezda filma "Krid" se suočava sa novim optužbama za zlostavljanje!

Džonatan Majors mogao bi se suočiti s dodatnim pravnim problemima nakon hapšenja u martu pod optužbom za davljenje, napad i uznemiravanje.

"Variety" je u sredu izvestio da njihovi izvori, koji su upoznati sa slučajem, tvrde da se više žena javilo i optužilo 33-godišnju filmsku zvezdu za zlostavljanje, te da su navodno sarađivale s kancelarijom okružnog tužitelja na Menhetnu.

Informer

Džonatan Majors

Kako tvrdi "NY Post", Majorsu je ročište zakazano za 8. maj.

- Džonatan Majors je nevin i nije nikoga zlostavljao - rekla je njegova advokatica Prija Čadri za "Deadline" u sredu naveče.

- Okružnom tužilaštvu smo dali neoborive dokaze da su optužbe lažne. Uvereni smo da će on biti potpuno oslobođen - dodala je njegova advokatica, dok tužilaštvo nije ništa komentirisalo.

Informer

Džonatan Majors

Podsetimo, zvezda "Creeda III" i Marvelov Kang uhapšen je u stanu u Čelziju 25. marta nakon što je njegova 30-godišnja neidentifikovana devojka prijavila policiji da ju je davio. Do svađe je navodno došlo dok su se Majors i žena vraćali taksijem kući iz jednog bara u Bruklinu.

Izvori su tada rekli za "TMZ" da je Majorsova devojka videla drugu ženu kako mu šalje poruku i sukobila se s Majorsom. Glumac se navodno uzrujao, uhvatio je za ruku i ošamario. Njujorška policija je rekla da je žena "zadobila manje povrede glave i vrata te je prebačena u bolnicu u stabilnom stanju".

Informer

Džonatan Majors

Čadri, njegova advokatica, kazala je da je Majors "potpuno nevin", a da je njegova devojka imala "emocionalnu krizu" zbog koje je hospitalizovana. Ona je "TMZ-u" dostavila SMS poruku za koju tvrdi da je razmenjena između Majorsa i njegove devojke, koja je, prema svemu sudeći, preuzela krivicu za incident.

Navodno je uveravala glumca da je rekla policiji da "nije bio u pitanju napad".

- Molim te, javi mi da si dobro kad ovo dobiješ - žena je navodno napisala Majorsu i dodala da mu "neće nauditi".

Informer

Džonatan Majors

Nadalje, napisala je da su joj rekli da su morali da je uhapse zbog protokola kada su videli povrede na njoj, a ona im je objasnila da joj je žao što je sve tako ispalo.

- Pobrinuću se da se ništa ne dogodi u vezi s ovim. Rekla sam im da sam ja kriva što sam ti pokušala uzeti telefon - stoji u poruci koja je zaključena s "volim te".

Informer

Džonatan Majors

Nakon njegovog hapšenja, američka vojska je ukinula reklamnu kampanju koja je uključivala Majorsa, izbačen je iz filma “The Man in My Basement”; a Valentino i Majors "međusobno su se složili" da neće prisustvovati Met Gali sedećeg mjeseca.

Doduše, "Variety" je primetio da je još uvek vezan za film "Avengers: The Kang Dynasty" i Disney+ seriju "Loki".