Autor: Informer.rs

25.04.2023.

11:00

Foto: EPAIMAGES

Zabava

GOLIŠAVE FOTKE SALME HAJEK OBIŠLE SVET: Ova kraljica NE STARI! (FOTO)

Holivudska glumica Salma Hajek raspametila je svoja 23 miliona pratilaca na Instagramu nakon što je objavila fotografije i snimke u žutom bikiniju, koji je u prvi plan stavio njene bujne grudi.

- "Prekrasno", "Mislio sam da je ovo fotografija iz prošlih dana", "Ovo je neki drugi nivo", "Ja sam žena koja je zaljubljena u tebe više od 20 godina. Stariš unazad", "Fontana mladosti", "Neverovatno da imaš 56 godina", "Lepotica", "Kunem se da ova kraljica ne stari", "Niko ne izgleda kao ona u tim godinama" - zaključili su neki od njenih obožavalaca.

Salma se u javnosti poslednji put pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Oskara, gde je takođe sve očarala svojom savršenom pojavom, a na koju je stigla u pratnji 15-godišnje ćerke Valentine, koja u poslednje vreme sve više pleni pažnju javnosti, jer kao bogata naslednica odrasta pod svetlima reflektora.

Naime, osim što joj je majka slavna glumica, Valentinin otac je francuski milijarder Fransoa-Henri Pino. Tinejdžerka s godinama sve više liči na Salmu, iako postoji i jedna vidljiva razlika, a to je njena plava boja kose.

Informer

Salma Hajek

Inače, Valentina je jedino dete Salme i Fransoa, a dobili su je godinu dana nakon što su počeli da se viđaju. U braku su od 2009. godine, a venčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu, te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.