Autor: Informer.rs

25.04.2023.

11:35

Foto: EPAIMAGES

Zabava

ODRASLA JE U "PLEJBOJEVOJ" VILI SA ZEČICAMA: Evo kako izgleda ćerka Hjua Hefnera! (FOTO)

Hju Hefner vodio je i više nego intrigantan život i imao je brojne žene oko sebe, međutim ona koja se s njim retko pojavljivala u javnosti, a imala je velike zasluge u njegovom poslovnom carstvu je njegova ćerka Kristi Hefner.

Danas 70-godišnja Kristi diplomirala je englesku i američku književnost na Univerzitetu Brandeis i započela je karijeru kao novinarka, a kasnije se pridružila kompaniji svog oca i napredovala kroz redove do njene izvršne direktorke i predsednice.

Uticala je na razvoj firme prebacujući fokus s printa na internet kako bi ostala u korak s vremenom, a upravo je ona osnovala "Playboy TV" i Playboy.com. Takođe je zatvorila Playboyeve klubove i otpustila višak radnika, a kompanija je njenim vođstvom postala najveća svetska kompanija za zabavu za odrasle.

Informer

Hju Hefner

Hju je Kristi dobio u braku s prvom suprugom Mili Viliams, s kojom je bio oženjen od 1949. do 1959. godine, a dobili su i sina Davida. Kontroverzni osnivač "Playboya" ženio se još dva puta, s Cristal Hefner i Kimberli Conrad, s kojom je dobio Cupera i Marstona.