Autor: Informer.rs

26.04.2023.

12:14

Foto: EPAIMAGES

Zabava

TEJLOR SVIFT U VEZI SA PRVAKOM FORMULE 1! Pevačica pala na šarm 8 godina starijeg Španca! (VIDEO)

Dvostruki svetski prvak Formule 1 Fernando Alonso reagovao je na glasine da je u vezi sa pevačicom Tejlor Svift, i to objavivši video na kojem namiguje dok sluša jednu od hit-pesama planetarno popularne pop zvezde.

Zgodni 41-godišnji Španac prvi je put bio romantično vezan za Svift u objavi trač-profila "DeuxMou" prošle nedelje, u kojoj je citiran anonimni e-mail:

- Nekoliko španskih medija piše o Tejlor Svift i vozaču Formule 1 Fernandu Alonsu. Prema njihovim rečima, par se viđa već nedelju dana. Ništa ozbiljno s obzirom na to da su oboje odnedavno slobodni.

Alonso je sada objavio videozapis u kome sedi i kuca na telefonu, dok u pozadini svira obrada pesme ''Feeling 33', nakon čega pogleda u kameru i namigne.

U opisu je stavio i opis ''Race week era'' i emotikon koji namiguje, a svim pevačicinim fanovima poznato je da je ona na trenutnoj turneji koja se zove ''Eras''.

Informer

Fernando Alonso

- O, moj Bože, veza Taylor i Fernanda je potvrđena???? -glasio je jedan komentar na TikToku.

- Fernando, molim te, potvrdi ili opovrgni, pišu o tebi -  napisao je drugi pratilac.

- Ni u najluđim snovima nismo mislili da će se to dogoditi - pisali su ostali.

Informer

Fernando Alonso

Podsetimo, pre samo nekoliko dana 33-godišnja Tejlor podstakla je šuškanja da je raskinula dugogodišnju vezu s dečkom Džoom Alvinom. Tejlor i Alvin bili su zajedno šest godina nakon što su se, navodno, upoznali na Met Gali 2016, a njihovu su vezu obeležile mnoge glasine da su se verili ili čak tajno venčali.

Informer