Autor: Informer.rs

26.04.2023.

14:26

Foto: EPAIMAGES

Zabava

NEMAM SEKS U BRAKU, KRIVE SU INJEKCIJE TESTOSTERONA! Robi Vilijams priznao da je ZAVISNIK i da je U DEPRESIJI!

Britanski pevač Robi Vilijams i njegova supruga Ajda Fid priznali su da gotovo nikad nemaju seks. Bivši pevač grupe "Take That" za svoj smanjeni libido krivi injekcije testosterona koje su pogoršale njegovu depresiju.

U zajedničkom intervjuu, koji prenosi "Daily Mail", par je insistirao na tome da su istih stavova po pitanju intimnosti, te da su zadovoljni nedostatkom aktivnosti u spavaćoj sobi.

- Svi znaju da nema seksa nakon braka. To je jednostavno tako. Neko sam vreme morao da primam injekcije testosterona, jer sam zavisnik, ali to je moralo da prestane. Razvili su mi se mišići ramena i počeo sam da izgledam kao vratar. Nije to dobro izgledalo. Ali seks dok sam bio na testosteronu bio je neverovatan. I bio je takav celo vreme. Bili smo nezasitni. Ipak, to pokazuje koliko smo zaljubljeni jedno u drugo, jer dok sam uzimao testosterone, nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog - priznao je Robi u intervjuu za "The Sun".

- Nedostaje mi to. Bio je to zabavan period. Sada, kad ponekad sedimo zajedno na kauču, Ajda zna da se okrene prema meni i da mi kaže - trebalo bi da imamo seks. A ja sedim tamo, jedem mandarinu i samo sležem ramenima. Pa, znaš, ponekad i pokušamo - dodao je muzičar.

43-godišnja glumica koja se udala za pevača 2010. rekla je:

- Mislim da ljudi brkaju seks s intimnošću. Uvek se mazimo i ljubimo, držimo za ruke i dodirujemo jedno drugo dok gledamo televiziju na sofi, ili film, ili bilo što drugo. Intimnost je važna, značajna strana ljubavi. Srećni smo.

Informer

Robi Vilijams

Inače, Robi se nedavno pohvalio svojim isklesanim telom u videu koji je objavio na društvenim mrežama, a do toga je došlo samo nekoliko meseci nakon što je otkrio da se ‘večito bori s kilogramima‘.

Još u septemrbu prošle godine priznao je da je napokon srećan zbog gubitka kilograma. Pevač, koji je u prošlosti otvoreno govorio o svojoj zavisnosti o hrani i drogama, dodao je i da je konačno naučio da prihvati sebe.

Prošle je godine izdao album ‘XXV‘, a upravo se vratio s turneje kojom obeležava 25 godina samostalne karijere. Pevač, koji je već 20 godina trezan, otkrio je i da je konačno naučio da prihvati samoga sebe nakon brojnih borbi u prošlosti.

Informer