Autor: Informer.rs

26.04.2023.

14:50

Foto: Youtube printscreeen

Zabava

UDOVAC SNIMATELJKE KOJU JE UBIO ALEK BOLDVIN VIĐEN KAKO LJUBI DRUGU ŽENU: Na ruci još uvek ima prsten! (FOTO)

Osamnaest meseci nakon što je njegova supruga Hejlin Hačins smrtno stradala na setu filma "Rust", nakon što ju je slučajno ubio Alek Boldvin, udovac Metju Hačins viđen je s drugom ženom.

Kako ekskluzivno donosi "The New York Post", producent je snimljen u vrlo prisnom druženju u Los Anđelesu. Još uvek je nosio venčani prsten dok je grlio i ljubio ženu u Grifit Observatorijumu. Govoreći za "The Post" u utorak, izvori su identifikovali Metjuovu novu ljubav kao Kejti Flin.

Metju i Flin delovali su razdragano dok su šetali slikovitim vidikovcem često se naginjući kako bi se poljubili i zagrlili. Hačinsa u utorak, nastavlja "Post", nije bilo moguće dobiti za komentar.

Informer

Hejlin i Metju Hačins

Vest o Mejutovoj navodnoj novoj vezi dolazi nekoliko dana nakon što je odbačena kaznena prijava protiv Boldvina zbog slučajnog ubistva Hejlin na setu, a produkcija je krenula u završetak vesterna na novom filmskom setu u Montani.

Informer

Hejlin i Metju Hačins

Glumačka zvezda, 65-godišnji Boldvin ranije je rekao da nije kriv za ubistvo. Tvrdio je da nikada nije povukao obarač, ali je pištolj ipak opalio - ispalivši pravi metak koji je smrtno pogodio Hejlin i ranio reditelja Hoela Souzu. Boldvin se prethodno takođe nagodio s Metjuom za nepoznati iznos u oktobru 2022. Kao deo sporazuma, Metju je postao izvršni producent "Rusta".

Metju je o posledicama smrti svoje supruge govorio u februaru 2022. u intervjuu s Hodom Kob u emisiji "Today". Tada je još uvek bio izuzetno ljutit zbog Boldvinovog ponašanja.

Informer