28.04.2023.

09:39

Foto: EPAIMAGES

Zabava

PUKLA TIKVA?! GEORGINA ĆE RONALDU UZETI TREĆINU BOGATSTVA! Evo koliko fudbaler mora da ISPLATI majci svoje dece!

Kako se šuška, Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez su pred raskidom, jer on više ne može da podnese njenu raskalašnost.

Kako prenose strani mediji, Ronaldo će morati svojoj partnerki da isplati 350 miliona eura u slučaju prekida.

Informer

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez

Fudbalerovo bogatstvo procenjuje se na milijardu evra, a na ovu odštetu se obavezao kada su potpisivali ugovor, tvrdi portugalska televizija CM. Ugovor su Kristiano i Georgina sklopili kada su počeli da žive zajedno i kada su odlučili da imaju biološku djecu. Par ima dve kćeri, dok su Ronaldu surogat-majke ranije rodile još troje dece.

- Ronalda već sad boli glava od iznosa koji bi trebao da isplati Georgini ako raskinu. Ona bi tada ostala bez nekih povlastica, kao što su privatni avion, skupoceni vozni park, mesečni džeparac, no sigurno ne bi imala finansijskih problema. Novac je najveći uzrok problema i svađa u njihovom odnosu. Ronaldo ne može da podnese da ona nemilice troši novac na gluposti - rekao je upućeniji izvor.

Informer

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez

Par je zajedno od 2016. godine kada su se upoznali u jednom butiku s luksuznom odećom u kojem je Georgina radila, no nikada se nisu venčali. Šuška se kako to ne dozvoljava Ronaldova majka kojoj niti jedna žena nije bila dovoljno dobra za njenog sina, a Georginu posebno ne može da smisli, jer joj je narušila odnos sa sinom.

Takođe, Georgina svakog meseca dobija određeni postotak od Kristijanove plate, a dobro zarađuje i sa strane, s obzirom na razne sponzorske ugovore koje ima. Snimila je i dve sezone svog rijaliti šoua "Soy, Georgina" za Netflix, a dobro naplaćuje i pojavljivanje na raznim događanjima. U poslednje vreme sve su glasnija šuškanja kako je par pred raskidom, te da ostaju zajedno samo zbog novca.

Informer

Georgina Rodrigez

Navodno se golgeter zasitio partnerke, jer je previše počela da misli na sebe, a manje na njega i decu. Zbog problema kod kuće počeo je sve češće da gubi živce na terenu, na trenera i saigrače, a kako će ova drama završiti, tek nam ostaje da vidimo.

U svakom slučaju, Georgina će se osigurati, a mnogi predviđaju da će karijera tek da joj procveta nakon raskida...

Informer